Mijn naam is Ginger Huijzer en ik ben de trotse eigenaresse van Pet Products Ginny naast mijn trimsalon.

MUJ_2180_edited.JPG
IMG-20151005-WA0000.jpg
20170709_090434.jpg

Als trimster zie ik natuurlijk vele problemen met vachten en huiden voorbij komen. Daarnaast heb ik 3 honden, die helaas alle 3 met allergieën te maken hebben. Dit uit zich op verschillende manieren en vooral mijn Dwergpoedel heeft geregeld last van ernstige huidontstekingen ondanks alle medicijnen en middelen die we via de dierenarts en dermatoloog hebben gekregen. We kregen het maar niet volledig onder controle. Hierdoor ben ik mij bewust geworden van wat we gebruiken in de salon en mij gaan verdiepen in de effecten van de verschillende ingrediënten. In mijn zoektocht naar producten die haar huid zouden kunnen ondersteunen, raakte ik geïnteresseerd in de kracht van de Dode Zee. Daarnaast is het voor mijn salon belangrijk dat trimartikelen naast goed werken, het werk versnellen en een juiste prijsverhouding hebben. Na de producten van SOOS uitgebreid te hebben getest en ontzettend enthousiast geworden maar niet verkrijgbaar was, heb ik besloten de producten zelf te gaan importeren. Tenslotte wilde ik mijn eigen ervaringen en enthousiasme kunnen delen met mijn collega's zodat ook zij de kans krijgen deze geweldige producten te gebruiken.  

SHANE_JI_large.jpg

SOOS Pets werd geïnspireerd door een reddingssheltie genaamd Shane. Toen Shane van de Sheltie Rescue naar huis werd gebracht, miste zijn vacht een gezonde glans en was hij vatbaar voor een droge, gevoelige huid en geïrriteerde poten. Shane werd ook laat in zijn leven geadopteerd en als oudere hond waren de gewrichten van Shane moe en pijnlijk geworden. Hij leek niet dezelfde vitaliteit en kracht te hebben als ze een paar jaar eerder hadden.

De toestand van Shane deed SOOS beseffen dat er veel wellnessproducten gemaakt van natuurlijke ingrediënten beschikbaar waren voor mensen, maar niet veel voor honden en katten. Dit leidde tot de oprichting van SOOS Pets in Canada.

Na te hebben gekeken naar talloze internationaal beschikbare producten, hebben ze gekozen voor wat volgens hen de beste producten op de markt zijn. Het resultaat is een zorgvuldig samengestelde lijn van Dode Zee-producten voor huisdieren die eenvoudige, natuurlijke, plantaardige ingrediënten bevatten en die zijn ontworpen om de individuele, complexe behoeften van elk huisdier aan te pakken en te behandelen.

Bij SOOS Pets geloven ze in natuurlijke, plantaardige alternatieven als middel om de gezondheid en het comfort van onze harige familieleden te garanderen. De SOOS-medewerkers zijn ook huisdiereigenaren, dus weten hoeveel een belangrijke rol onze huisdieren spelen in ons dagelijks leven. Onze huisdieren houden onvoorwaardelijk van ons, dus ze vinden dat het hun verantwoordelijkheid is om terug te geven door producten te leveren die een goede gezondheid en een lang leven voor alle huisdieren bevorderen.

 

SOOS Pets doel is simpel; om huisdiereigenaren en verkopers superieure en unieke producten te bieden, gemaakt van ingrediënten die van de aarde komen, zodat we ons steentje kunnen bijdragen om het leven van zoveel mogelijk dieren te verbeteren.