Algemene Voorwaarden

 

Pet Products Ginny

Schere 7

3085 DT Rotterdam
010-7503377

info@petproductsginny.nl

KVK: 63712075

 

1. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen/aankopen via de webshop op www.petproductsginny.nl. Door uw bestelling/aankoop via de website geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden akkoord gaat. Pet Products Ginny heeft het recht de algemene voorwaarden te wijzigen of aan te passen. Op alle overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. Producten

Om de prijzen te kunnen zien is een goedgekeurd account nodig. Deze kan aangevraagd worden op de pagina “Klant worden”.

Alle prijzen zijn in euro’s, exclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. Voor klanten buiten Nederland geldt dat er 0% BTW gerekend zal worden na controle van het BTW nummer. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Alle teksten en afbeeldingen zijn met zorg samengesteld. Pet Products Ginny is echter niet aansprakelijk voor eventuele tik-, zet- of drukfouten evenals kleurverschillen door bijvoorbeeld beeldscherminstellingen. De producten kunnen door productontwikkeling aan tussentijdse wijzigingen onderhevig zijn. Zo kunnen de producten tussentijds aangepast worden of uit het assortiment worden gehaald. Ook kunnen nieuwe producten aan het assortiment worden toegevoegd, voor welke deze algemene voorwaarden zullen gelden. Verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht en totaalbedrag van de bestelling. Bestellingen die op het moment van prijswijziging al geplaatst zijn, vinden plaats volgens de op het moment van bestelling overeengekomen prijzen.

 

3. Bestellen

Pet Products Ginny behoudt zich het recht bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren. Na het plaatsen van de bestelling/aankoop ontvangt u een bevestiging per e-mail (bestelbevestiging). Afhalen van bestellingen kan uitsluitend op afspraak en dient binnen zeven dagen na ontvangst van ons bericht dat de bestelling klaar ligt te worden afgehaald. De afhaalafspraak kan telefonisch of per e-mail overeengekomen worden. De algemene afhaaltijden zijn: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur.

 

 

4. Betalen

Betalen kan middels IDEAL, credit/debetkaart of handmatige overschrijving. De betaling dient binnen 7 dagen te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Hondentrimsalon Ginny. Indien de betaling niet binnen 7 dagen is voldaan behoudt Pet Products Ginny het recht de overeenkomst te ontbinden. Bij afhalen kan contant en/of met PIN betaalt worden. Alle producten blijven eigendom van Pet Products Ginny tot de volledige betaling heeft plaatsgevonden. Bestellingen kunnen kosteloos worden geannuleerd zolang de bestelling niet is verwerkt en verzonden. Bij bestellingen die reeds zijn verwerkt en verzonden geldt de procedure van retourneren.

 

5. Verzenden

Zodra de betaling bij ons binnen is zal de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden. Bij bestellingen boven de € 150,- exclusief BTW berekenen wij geen verzendkosten in Nederland. Bij bestellingen onder de € 150,- exclusief BTW berekenen wij € 6,95 exclusief BTW verzendkosten. Op verzoek kunnen bestellingen verzekerd en met benodigde handtekening voor ontvangst verstuurd worden. De extra kosten hiervoor zijn € 1,50 exclusief BTW. Bij bestellingen boven de € 200,- exclusief BTW is deze optie gratis. Naar België en Duitsland berekenen wij € 9,95, naar Verenigd Koninkrijk en Luxemburg € 12,95 en naar Frankrijk € 14,95 verzendkosten. Naar landen buiten Nederland worden de bestellingen standaard verzekerd verstuurd. Voor verzending naar andere landen kan middels e-mail contact met ons worden opgenomen. Bij Pre Order producten staat de te verwachte levertermijn bij het product vermeld. Bij bestellingen met verschillende levertermijnen wordt de gehele bestelling verzonden zodra alle bestelde producten leverbaar zijn. Levering van producten vindt plaats zolang de voorraad strekt. Indien een product niet voorradig blijkt te zijn, wordt contact met u opgenomen. Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet, beschadigd of onvolledig wordt geleverd. In dat geval dient dit binnen 7 dagen per e-mail bij ons gemeld te worden. Bij gebreke hiervan worden wij geacht in overeenstemming met onze verplichting te hebben geleverd. Alle gemelde leveringstermijnen zijn indicatief en kunnen niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.

 

6. Retourneren

Indien de bestelling niet aan de verwachtingen voldoet kan deze geretourneerd of geruild worden. De kosten voor retourzenden zijn voor eigen rekening. Binnen 7 dagen na levering kan per e-mail kenbaar worden gemaakt dat de bestelling retour gezonden zal worden. De producten dienen vervolgens onbeschadigd en ongebruikt in de originele verpakking binnen 14 dagen degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd retour gezonden te worden. De retourzending dient voorzien te zijn van (een kopie van) de pakbon of factuur met daarop vermeldt het IBAN rekeningnummer waarop het aankoopbedrag teruggestort kan worden of welke producten gewenst zijn. Omcirkel op de (kopie) pakbon/factuur welke producten retour worden gezonden. Na ontvangst en inspectie van de retourzending zal binnen 14 dagen de terugbetaling worden gedaan. Bij retourneren van bestellingen zonder verzendkosten worden de verzendkosten alsnog doorberekend. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen. Pet Products Ginny is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen.